Onze winkel, al 20 jaar een begrip in Naaldwijk, heeft zich in de afgelopen jaren sterk ontwikkeld op het gebied van darts, sportprijzen en werk- en beveiligingskleding. 

In 1996 begonnen we als een ouderwetse Dump met gebruikte legerkleding en andere legerartikelen. Door de jaren heen heeft Dump & Darts Naaldwijk het assortiment uitgebreid. De gebruikte legerartikelen zijn verruild voor nieuwe, stoere outdoormerken. Inmiddels zijn wij steeds meer gaan specialiseren. Natuurlijk hebben wij nog steeds het grootste assortiment darts van Zuid-Holland. Voor nu en in de toekomst willen wij nog beter in gaan spelen op de wensen en behoeften van onze klanten. Zo willen wij ervoor staan dat wij u kunnen voorzien van alle benodigde artikelen voor Camping, Backpacking, Beveiliging, Airsoft, leger kleding en de wandelkleding. Ons assortiment Bridge, Biljart en Jeu de Boules artikelen zal ook in de toekomst aanwezig zijn. Wilt u op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen, assortiment, nieuwe artikelen of evenementen? Volg ons dan op Facebook of Instagram!

Sinds kort heeft Dump & Darts Naaldwijk ook een online webshop: www.dumpwarehouse.nl

 

Kijkt u voor een kleine impressie rond op onze website, Facebook of Instagram account.

Mist u iets in ons assortiment, laat dit dan weten. Wij kijken graag wat de mogelijkheden zijn nieuwe artikelen te voeren.

 

Tot snel bij Dump & Darts Naaldwijk!

 

Ben, Gaby & Marry.