Darts

Dump & Darts Naaldwijk is uw specialist op het gebied van darts!

Het grootste assortiment dartsartikelen van Zuid-Holland vindt u bij Dump & Darts Naaldwijk. Met ruim 2000 artikelen en onze kennis kunnen wij, samen met u, het perfecte dartset samenstellen. Standaard hebben wij 150 soorten dartpijlen op voorraad. Wij voeren de merken Unicorn, Bulls, Target, Mckicks, Reddragon, Shot, Master Darts, Harrows en Winmau. Zit uw pijl er niet tussen, of zoekt u naar een specifieke pijl die wij in ons dartsassortiment nog missen? Dan kunnen wij deze pijlsnel voor u verzorgen. 

Wij bieden u graag de mogelijkheid om de dartpijlen uit te proberen. Heeft u uw pijl gevonden? Maar mist u een persoonlijke touch? Dan kunnen wij deze toevoegen. Uw eigen naam of bedrijfslogo op uw shaft, flight of zelfs op uw Safety surround. Vraag een van onze medewerkers voor meer informatie. 

Overige Services:

-Dart Reparaties: Wij vervangen dartpunten, boren dartpunten uit en verwijderen afgebroken shafts.

-Dartbaan verhuur: Voor een avondje gezelligheid verhuren wij ook dartbanen. Kosten? € 15,00 per baan. Dit is inclusief: dartbord, Oche-mat, schrijfbord, wisser, stift, dartbordverlichting, Dartkast en 2 setjes brass-dartpijlen.

Laat u verrassen door het online assortiment van onze dump & sportprijzen webshop: www.dumpwarehouse.nl